Elkészítés: A csirkemellet felvágom féltenyérnyi darabokra, kiklopfolom és ételízesítővel bedörzsölöm.
A húsokat egy kivajazott hőálló üvegedénybe teszem és megborsozom. A 2 gerezd fokhagymát rányomom, egyenletesen eloszlatva. Az ananászdarabokat rászórom, ráöntök kb. 1,5 dl száraz fehérbort. A tejszínből először csak 1,5 dl-t locsolok szét rajta, majd megszórom a reszelt sajttal. A maradék tejszínt szétlocsolom a sajton, így nem tud hirtelen megégni a sajt.
Előmelegített 170 fokos sütőben készre sütöm kb. 35-40 perc alatt. Rizzsel nagyon finom!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre