Elkészítés: A tésztához valókat összegyúrjuk, és egy 26 cm-es tortaformába nyomkodjuk, amit előtte kibéleltünk sütőpapírral. Betesszük a hűtőbe pihenni.
A túrókrémhez a puha margarint a cukorral kikeverjük, majd mehet hozzá a pudingpor és a 2 tojás is, tovább keverjük, végül hozzáadjuk a túrót is. A narancshéjat felkockázzuk, és szintén belekeverjük, pár szálat hagyunk díszítésre.
A hűtőből kivesszük a tésztát, almapéppel megkenjük az alját, rákanalazzuk a túrótölteléket, feldíszítjük a körszeletes ananásszal, majd előmelegített 180 fokos sütőben kb. 1 órát sütjük.
Kihűlés után szeleteljük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre