A brassói aprópecsenye az egyik legfinomabb magyar étel, szaftos húsos fogás, amihez elengedhetetlen a tökéletesen megsült, kívül ropogós, belül krémesen puha kockaburgonya. A brassói a leggyakrabban sertésből készül, és elmaradhatatlan fűszere a só, bors és a fokhagyma. Sokan készítik csirkéből, combfiléből vagy mellből, de pulykából is gyakorta főzik a brassóit. Kínálhatjuk házilag készült sült kockaburgonyával, de mirelit sült krumplival is finom, a lényeg úgyis az összhatás, meg hogy legyen egy kis szaftja. Savanyúsággal együtt fogyasztva fejedelmi étel.
Összegyűjtöttük a legjobb és legfinomabb brassói aprópecsenyéket, melyeknek a receptjeit is elhoztuk.
Kipróbáltad valamelyiket, esetleg van egy saját, bevált recepted? Mutasd meg nekünk a Főzzünk együtt a Mindmegettével Facebook-csoportban! Ha a Mindmegette videós tartalmai között is böngésznél, akkor látogass el TikTok csatornánkra, vagy böngészd át YouTube oldalunkat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.