Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Túróval töltött zsemle recept
Túróval töltött zsemle
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Sütőtökös-csokis halloweeni muffin recept
Sütőtökös-csokis halloweeni muffin
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Mákos guba  recept
Mákos guba
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Retró kókuszkocka recept
Retró kókuszkocka
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék recept
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék
Lencsegolyók sütőtökpürével recept
Lencsegolyók sütőtökpürével
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Őszi minestrone leves recept
Őszi minestrone leves
Fahéjas tekercs (cinnabon) recept
Fahéjas tekercs (cinnabon)
Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Diéták

Rá sem ismerni! Ez a fiatal lány fogyásának titka, aki közel 140 kilótól szabadult meg

Lexi Reed fogyása /Fotó: Instagram
A fiatal lány, aki 220 kilóval kezdett bele a fogyókúrába, még ma is rengeteg embert inspirál kitartásával arra, hogy elinduljanak a fogyás és az egészségesebb életmód útján. Az eredmény szembetűnő, szinte rá sem ismerni.

Lexi Reed már korábban is próbálkozott különféle diétákkal, ám sosem sikerült tartós eredmény elérnie. 2016 januárjában azonban úgy érezte, hogy változtatnia kell életmódján. A fiatal lány azt mondta, hogy fő motivációja leginkább az volt, hogy ha nem fogy le, akkor nem kizárt, hogy a harmincadik születésnapját sem éri meg. Az eredmény ezúttal nem maradt el, a rengeteg munka meghozta a gyümölcsét.




A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Lexi Reed (@fatgirlfedup) által megosztott bejegyzés

A nagy fogyás útján Lexit férje is elkísérte, akivel a fogyókúra előtt összesen 347 kilót nyomtak. A fiatal pár nem követett semmilyen speciális diétát, csupán csak elfogadták barátjuk újévi kihívását. Ez azt jelentette, hogy nem ehetnek 30 napig étteremben, mellőzniük kell a cukros és szénsavas üdítőket, az alkoholt, mindezek mellett pedig heti öt alkalommal legalább 30 percet edzeniük kell. Miután a kihívás végére értek, annyira belelendültek a sportos életmódba, hogy nem volt leállás. Lexi kalóriákat számolt, egészségesebb ételeket fogyasztott, és a közeli konditerembe is lejárt heti öt alkalommal.




A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Lexi Reed (@fatgirlfedup) által megosztott bejegyzés

2022 januárjában azonban komoly dehidratáció és szervi elégtelenség miatt kórházba került, ahol mesterséges kómába helyezték. Dialízist kapott, a vizsgálatok során pedig kiderült, hogy egy ritka és életveszélyes betegségben szenved, aminek igen magas a halálozási aránya. Ez az úgynevezett kalcifilaxiát. A kórházi megpróbáltatások után nehézkes járása miatt fizikoterápia is foglalkozott vele, de miután felépült, nem adta fel, és tovább dolgozott azért, hogy lefogyjon. Lexi kitartása végül meghozta a kívánt eredményt. Kétszer is sikerült elérnie azt, hogy 138 kilóval kevesebbet mutasson a mérleg, amit később még megfejelt további 48 leadott kilóval.




A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Lexi Reed (@fatgirlfedup) által megosztott bejegyzés

– Büszke vagyok arra, hogy ilyen messze jutottam. Igaz, az elmúlt hónapokban már nem követtem olyan szigorúan az étrendem, mert most leginkább arra törekszem, hogy egészségesen étkezzek kalóriaszámlálás nélkül – monda Lexi. Hozzátette, hogy a nagy fogyás előtt már az is problémát okozott neki, hogy beleférjen egy éttermi székbe vagy felszálljon egy repülőgépre. Ám az ilyen és ehhez hasonló kellemetlenségeknek most 2 év után búcsút inthet.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.