Elkészítés: A megmosott, letörölgetett májat az olajon átsütjük, majd szűrőlapáttal kiszedjük. A hagymát szeletekre vágjuk, a visszamaradt zsiradékban megpirítjuk, majd a fehérborral felöntjük. A tejfölt a liszttel meg a mustárral simára keverjük, és ezzel besűrítjük a boros hagymát. Végül hozzáadjuk az áttört, turmixolt vegyes zöldséget. (Használhatunk levesben főtt zöldséget is, a frisset leveskockával ízesített vízben főzzük meg.) Sóval, őrölt borssal, kevés cukorral ízesítjük, és kb. 15 perc alatt mártássá forraljuk.
A májat közvetlenül tálalás előtt átmelegítjük a mártásban, és néhány csöpp citromlével ízesítjük.
A tésztát a szokásos módon kifőzzük, 1 evőkanál forró margarinon átforgatjuk, és a vadas mártással leöntve tálaljuk. Petrezselyemmel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.