Elkészítés: A tojásfehérjét félkeményre verjük, majd a porcukor folyamatos hozzáadásával keményre verjük. Ezután hozzáadjuk az ecetet, az átszitált kakaóport és az apróra vágott étcsokoládét. Kanállal lazán összekeverjük az egészet, nehogy a hab összetörtjön.
Sütőpapírral kibélelt tepsire kanalazzuk, kör alakúra simítjuk, és előmelegített sütőbe tesszük (180 C). Ha betettük, a sütőt azonnal lejjebb kapcsoljuk (2), és kb 1+1/4 óra alatt megsütjük. Ettől kívül ropogós, belül ragacsos lesz.
Ha kész és kihűlt, tejszínhabbal és savanykás gyümölcsökkel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.