Előkészítés: A dinnyéket kettévágjuk, és kimagozzuk. Karalábévájóval kis gömböcskéket vágunk mindkettő húsából. Tálba tesszük, megszórjuk a porcukorral, meglocsoljuk a likőrrel, és kb. 1 órára hűtőbe tesszük.
Elkészítés: A joghurtot simára keverjük, hozzáadjuk a citromlevet, a porcukrot, a gyömbért és jól kikeverjük. A behűtött dinnyegolyókat poharakba osztjuk, megöntözzük a joghurtos öntettel, és azonnal kínáljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra 30 perc múlva
1 adag: 180 kcal
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre