A vajat és a kétféle cukrot kézi mixerrel habosra keverjük. Hozzászitáljuk a lisztet meg a sót, és összedolgozzuk. Átgyúrjuk a tésztát, és folpakba tekerve, a hűtőbe 30 percre a hűtőbe tesszük.
A sütőt előlegeítjük 180 fokra. Lisztezett felületen kinyújtjuk a tésztát kb. 1 cm vastagra, és meghintjük a durvára vágott dióval.
Linzerkarika-formával kiszaggatjuk, és a karikákat egy sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük. 10-15 percig pihentetjük, majd süssük 15-20 perc alatt halvány aranyszínűre sütjük. Tálalás előtt hagyjuk kihűlni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.