Elkészítés: A húsokat úgy vágom szét, hogy ne teljesen nyíljon ketté (mintha 2 szeletet tennék egymásra), kicsit meglazítom a rostokat, enyhén besózom, és kevés majoránnát szórok rá. Félreteszem, és elkészítem a tölteléket.
A hagymát és a gombát apróra vágom, olajon, fedő alatt megpárolom, majd fedő nélkül lepirítom. Ezután a 2 tojást tejjel habosra felverem, és a gombára öntöm. Kocsonyás állagig sütöm, kicsit hagyom hűlni.
A húsokat szétnyitom, 1 evőkanál tölteléket teszek bele, tojásfehérjével a szélét megkenem, és szorosan összenyomom. Mielőtt panírozom, minden szeletre szórok apróra vágott
petrezselyemzöldet, utána szokásos módon a dupla szeleteket panírozom.
Közepes hőfokon, olajban ropogósra sütöm.
Bármilyen köret illik hozzá, kiadós.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre