Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Eperkrémleves mézes tejszínhabbal

15 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók
  • Hozzávalók:
  • 1 kg eper
  • 1 pohár (2-3 dl) sárgabaracklé (vagy más 100%-os gyümölcslé)
  • 5-7 dl epres joghurt
  • 3-4 evőkanál méz
  • A tetejére:
  • tejszín
  • porcukor
  • méz

Elkészítés

Elkészítés: Az epret megtisztítjuk, és a gyümölcslével meg a joghurttal krémesre turmixoluk. Hűtőbe tesszük tálalásig.

A tejszínt kevés porcukorral habbá verjük, a leves tetejére kanalazzuk, mézzel díszítjük.

Megjegyzés



További receptek és fotók a Morzsáló blogban! - Morzsálós Mirza

Ezek is érdekelhetnek

Friss