A babapiskótát egy műanyag tasakba tesszük, lezárjuk, és nyújtófával vagy kézzel összemorzsoljuk a tasak tartalmát.
Megolvasztjuk a vajat, összekeverjük a piskótamorzsalékkal, és belenyomkodjuk egy sütőpapírral kibélelt tortaformába.
Összekeverjük az elektromos kézi keverőgéppel a joghurtot, a citromlevet és egy csipet sót.
A keverékben áztatjuk a zselatint 10 percig. Hozzáadjuk a cukrot, és az egészet alkalmanként megkeverve addig melegítjük, amíg a zselatin feloldódik. Gyorsan összekeverjük a krémsajttal.
A krém negyedrészét a tortalapra kenjük, kirakjuk földieperrel, néhány szemet megtartunk a díszitéshez. Betöltjük a maradék krémet a tortaformába, majd a tortát legalább 3 órára a hűtőszekrénybe helyezzük.
Meghámozzuk és kifilézzük a narancsot, majd a tortát földieperrel és narancsfilével díszítjük.