Elkészítés: A búzadarát kevés olajon megpirítom, kevés vízzel felengedve állandó kevergetéssel megfőzöm.
Az őrölt borsot, a lestyánt, a gyömbért, a darált húst és a főtt darát egy tálba teszem, hozzáadom a tojásokat, sima masszává keverem. Sóval, borssal ízesítem, adok bele kevés olajat és a zöldborsszemeket, valamint a fenyőmagot. Alaposan összedolgozom.
A kész töltelékkel megtöltöm az előre elkészített csirkét, amit kívül, belül sóval, borssal bedörzsöltem.
Előmelegített sütőben 200 fokon 1 óra alatt megsütöm. Párolt zöldséggel, burgonyapürével tálalom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre