Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fordított rántott hús

65 perc
egyszerű
átlagos
6 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Tej
  • Mustár

Elkészítés

  1. A húst ujjnyi vastagon felszeleteljük. Vékonyra klopfoljuk, majd mindkét oldalukat besózzuk. Ezután fordított sorrendben bepanírozzuk a hússzeleteket: előszört a morzsába forgatjuk, majd a felvert tojásba, végül a lisztbe.
  2. Serpenyőben bő, forró olajban hirtelen kisütjük, majd tepsibe fektetjük őket.
  3. A vöröshagymát karikákra szeleteljük, és a húsokra tesszük.
  4. A vizet, a ketchupot és a mustárt edényben összekeverjük, hozzáadjuk az ételízesítőt és a margarint, lassan gyöngyözésig hevítjük, majd a húsokra öntjük.
  5. Alufóliával lefedjük a tepsit, és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 45 perc alatt készre sütjük a húsokat. Krumplipürével tálaljuk.

Megjegyzés

Különleges rántott hús recept, amit mindenképpen érdemes kipróbálni. - Tündi konyha

Ezek is érdekelhetnek

Friss