Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombával és kukoricával rakott tejszínes hús

MME MME
4 4.3/5
60 perc
egyszerű
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A felszeletelt húst befűszerezzük sóval és ételízesítővel. Egy jénai tálat vajjal kikenünk, az alját picit meglisztezzük. A felszeletelt gombát egyenletesen belerakjuk a jénaiba, majd a gomba tetejére szórjuk a kukoricát. Erre fektetjük a húsokat, majd hagymakarikákkal megszórjuk. Felöntjük a tejszínnel. Lefedjük fóliával, és lassú tűzön pároljuk, majd nagyobb fokozaton pirosra sütjük. Ha megsült, megszórjuk sajttal, és még 5 percre visszatoljuk a sütőbe pirulni.

Megjegyzés

Nagyon egyszerű, és eszméletlenül finom. Az én kis családom nagyon szereti. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss