Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombával töltött padlizsán

MME MME
2 4.5/5
60 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

1.

A padlizsánokat félbevágjuk, a belsejüket kikaparjuk. A padlizsáncsónakokat bekenjük olívaolajjal, majd 200 fokos sütőbe tesszük 10 percre.

2.

Ezalatt kevés olajon megfonnyasztjuk a felaprított a hagymát és gombát. Beletesszük a felkockázott padlizsánt és a kapribogyót, és pár percig kevergetjük.

3.

Megszórjuk a liszttel, majd hozzáadjuk a tejszínt, és lassú tűzön pár percig sütjük. A masszát az elősütött padlizsánokba kanalazzuk, majd meghintjük bőven reszelt sajttal. Végül 200 fokos sütőben 15 percre alatt készre sütjük. 

Ezek is érdekelhetnek

Friss