Elkészítés: A krémhez az étkezési zselatint 1 dl vízben elkeverjük, azonnal hozzáöntünk 2 dl forró tejet, majd hagyjuk hűlni-
50 dkg túrót, 1 csomag vaníliás cukrot, 5 tojás sárgáját, 30 dkg cukrot és 12,5 dg margarint összekeverünk. Hozzáadjuk a kihűlt (nem forró) zselatint. Ezt még egyszer alaposan kikeverjük robotgéppel.
A ihűlt piskótát kapcsos tortaformába tesszük, ráöntjük a krémet, betesszük a hűtőbe.
A gyümölcsöket megtisztítjuk, ha ell, felaprítjuk, majd a torta tetejét kirakjuk. Elkészítjük a gyümölcskocsonyát: 3 dl vízzel összekeverjük a port, majd felforraljuk, félretesszük hűlni. Ha langyosra hűlt (de még folyik!!!!), akkor ráöntjük a gyümölcsökkel megpakolt túróra, és ismét betesszük a hűtőbe. Én egy éjszakát hagytam állni, hogy szépen összeálljon.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre