Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hagymaágyon sült hús

MME MME
6 5/5
90 perc
bonyolult
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: A húst felszeleteljük 2 cm vastag szeletekre, sózzuk, majd lisztbe forgatjuk, és egy kevés olajon mindkét oldalát 1-1 percig sütjük, majd félretesszük.

A hagymákat félbevágjuk, szeleteljük, és egy magas falú hőálló tálba terítjük. Rátesszük a hússzeleteket, ráöntjük a szaftot. Megszórjuk ételízesítővel, borssal, majd a többi felszeletelt zöldséget ráterítjük.

A tetejére egy réteg hagymát teszünk. Forró sütőben kb. 1 órát sütjük.

Megjegyzés

Vizet nem kell hozzáönteni, mert a zöldségek elég levet eresztenek, a hagymától sűrű szaftja lesz. Aki szereti, a végén megpiríthatja a tetejét. Köretnek rizibizit javaslok. Jó étvágyat. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss