Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Halas falatka

MME MME
3.5/5
30 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A tonhal és ringli levét lecsepegtetjük. A kapribogyót apróra vágjuk. A hagymát, a fokhagymát megtisztítjuk, és nagyon apróra összevágjuk.

A tokaji aszút, a majonézt, a hagymát, a fokhagymát, az olajat, a kaprit és a tonhalat tálba tesszük, villával összetörjük, és simára keverjük. Hozzáadjuk a paprikát, sózzuk, borsozzuk, átkeverjük, majd hűtőbe tesszük kb. 1 óra hosszára.

A sajtból kis darabkákat vágunk a díszítéshez. A kenyérszeleteket négyfelé vágjuk, megkenjük a jól lehűlt pástétommal. Mindegyikre teszünk egy kis darab sajtot, ringlidarabkát és kapribogyót.

Megjegyzés

Fotó: Kerekes
- MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss