Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Mirinda-szelet recept
Mirinda-szelet
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Szilvás gombóc hagyományosan recept
Szilvás gombóc hagyományosan
Madártejszelet recept
Madártejszelet
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral recept
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Mákos guba  recept
Mákos guba
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Az eredeti Baklava  recept
Az eredeti Baklava
Csülkös bableves, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Csülkös bableves, ahogy Gáspár Bea készíti
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
A hal (konzerv vagy sem) tele van vitaminokkal, omega 3 zsírsavakban gazdag, és még a fogyásban is segít. A konzerv ráadásul olcsó és villámgyorsan készíthető belőle ehető étel, így arra biztatunk mindenkit, tartson a spájzban néhány dobozzal. Felhasználási tippjeinket megfogadva változatos fogásokat készíthettek belőle!

1. Turbózd fel vele a salátádat!
 

Tegyél egy tálba rukkolát, madársalátát és tonhalkonzervet. Keverd össze, sózd és borsozd meg, majd locsold meg egy kis olívaolajjal és citromlével. Aki még tartalmasabb salátára vágyik, tegyen hozzá főtt tojást is.

2. Tedd vele egészségesebbé a nachost!

A nachos nem egy egészséges snack, egy kis hallal, jalapeno paprikával és avokádóval a tetején azonban máris javított a helyzetén!

3. Süsd fasírtba!

Szuperfinom lesz a fasírt, ha a darált hús és az áztatott zsemle mellett egy halkonzervet is hozzákeversz, és úgy sütöd ki.

4. Tedd a levesbe!

Nekünk, magyaroknak általában csak a halászlé ugrik be, ha a halas leves a téma, holott ennél jóval bővebb a repertoár! Tehetjük hideg kukoricakrémlevesbe, készíthetünk zöldséges-tejszínes és pikáns halgombóclevest.

5. Töltsd meg vele a paprikát!

A töltelék legyen halkonzerv, hagyma és paradicsom keveréke, a tetejét pedig szórd meg light sajttal. Süsd meg, és voilá, kész a mennyei, diétás vacsora.

6. Töltsd meg vele a krumplit!

Ez a változat már kevésbé diétás, mint a paprika, viszont tejföllel, zöldfűszerekkel és sajttal megszórva maga a tökély!

 

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.