Krémes spenótfőzelék
Káposztás tészta egyszerűen
Klasszikus stíriai metélt
Farsangi szalagos fánk
Kapros tökfőzelék virslivel
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Dubarry-csirkemell
Mézes-mustáros csirkemell
Babgulyás
Dödölle - az eredeti recept
Szilvás gombóc hagyományosan
Hagymás rostélyos
Rigó Jancsi, ahogy mi szeretjük
Tárkonyos csirkeraguleves
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Mirinda-szelet
Zsemlegombóc
Tojásos nokedli fejes salátával
Vadas marha
Fejes káposzta

Receptek fejes káposzta hozzávalóval

Leírás

A fejes káposzta vagy édes káposztának is nevezhetjük, nagyon népszerű alapanyag, hiszen számtalan fogás készíthető belőle a levestől kezdve a salátákon, köreteken és a főételeken át egészen a sós és édes tésztákig, desszertekig. A frankfurti leves elképzelhetetlen nélküle, de nagyon sokan szeretik a töltött káposztát, nem beszélve a népszerű menzakajáról, a káposztás tésztáról. Sőt, rétesek kedvelt tölteléke is lehet.

A szervezet számára nélkülözhetetlen vitaminokat, ásványi anyagokat tartalmaz. Salátaként nyersen fogyasztva is kitűnő, de természetesen párolva is finom.

Mikor vedd?

Szinte egész évben kapható, így bármikor megveheted, ha káposztás ételt készítenél.

Hogyan tárold?

Száraz, hűvös helyen, például kamrában, pincében, de hűtőszekrényben is tárolható.
Tápérték(100 g)
25 kcal Energia
0.1 g Zsír
3.3 g Szénhidrát
1.3 g Fehérje
Fejes káposzta receptek (67 db)
Legfrissebb

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.