A fejes káposzta vagy édes káposztának is nevezhetjük, nagyon népszerű alapanyag, hiszen számtalan fogás készíthető belőle a levestől kezdve a salátákon, köreteken és a főételeken át egészen a sós és édes tésztákig, desszertekig. A frankfurti leves elképzelhetetlen nélküle, de nagyon sokan szeretik a töltött káposztát, nem beszélve a népszerű menzakajáról, a káposztás tésztáról. Sőt, rétesek kedvelt tölteléke is lehet.
A szervezet számára nélkülözhetetlen vitaminokat, ásványi anyagokat tartalmaz. Salátaként nyersen fogyasztva is kitűnő, de természetesen párolva is finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.