Tojásos nokedli fejes salátával
Klasszikus grízgaluska leves
Babgulyás
Dödölle - az eredeti recept
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Mézes-mustáros csirkemell
Hagymás rostélyos
Rakott zöldbab darált hússal
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Farsangi szalagos fánk
Dubarry-csirkemell
Csupacsokis brownie
Mirinda-szelet
Vadas marha
Szilvás gombóc hagyományosan
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Kijevi csirkemell rizibizivel
Epres blondie
Mákos guba
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Burgonya

Receptek burgonya hozzávalóval

Leírás

A burgonya a magyar konyha egyik nélkülözhetetlen és legsokszínűbben felhasználható eleme. Készíthető belőle leves, főzelék, fogyaszthatjuk húsételekhez köretként, olajban vagy zsírban sütve, de ideális választás kenyér és egyéb kelt-, sült- és főtt tészták készítéséhez, kiegészítéséhez is. 

A burgonya fontos eledelünk; míg például a gabonaféléknek csak 50%-a hasznosítható emberi táplálékként, addig a burgonyánál ez az érték 85%.

Mikor vedd?

Egész évben kapható.

Hogyan tárold?

Ideális száraz, hűvös helyen tárolni, mint például kamra, vagy pince.
Tápérték(100 g)
77 kcal Energia
0.1 g Zsír
15.4 g Szénhidrát
2.1 g Fehérje
Burgonya receptek (3035 db)
Legfrissebb

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.