Elkészítés: A tésztához a tojásfehérjéket felverjük habnak, beleszórjuk a cukrot, a tojások sárgáját egyenként hozzáadjuk, beletesszük a lisztet és a sütőport, és megsütjük.
A tetejére a krémhez a 15 dkg margarint 15 dkg cukorral habosra keverünk, hozzáadunk 15 dkg diót és fél dl rumot. Alaposan kikeverjük, majd a tésztára kenjük.
A töltelékhez 10 dkg margarint 15 dkg cukorral kikeverünk, hozzáadunk 20 dkg darált kekszet, fél dl rumot, 3 tojás sárgáját és a tojásfehérjéből felvert habot. Ezeket összekeverjük, a diós töltelékre kenjük.
A tetejét kókuszreszelékkel jól meghintjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre