HETI MENÜ – 2016. MÁRCIUS 21-27.
Hétfő
Előétel: Csirkemellpástétom bagettel
Főétel: Édesköményes csirketál
Desszert: Banános-mogyorós kocka
Vegetáriánus ajánlat: Sajtrolád krémsajtos-brokkolis töltelékkel
Kedd
Előétel: Tárkonyos-tejszínes sonkaraguleves
Főétel: Legyezős csirkemell
Desszert: Kakaós-túrós bociszelet
Vegetáriánus ajánlat: Zsályás gnocchi
Szerda
Előétel: Savanyúkáposzta-leves egyszerűen
Főétel: Darált húsos raguval töltött padlizsán
Desszert: Hamis túrós sütemény
Vegetáriánus ajánlat: Rakott zöldségek besamelmártással
Csütörtök
Előétel: Szárazborsóleves kolbásszal
Főétel: Klasszikus skót tojás
Desszert: Pudingos almás pite
Vegetáriánus ajánlat: Kölessel töltött padlizsántekercs
Péntek
Előétel: Zalai csülkös-babos répaleves
Főétel: Paradicsomos húsgombóc spagettivel
Desszert: Húsvéti kakaós kalács
Vegetáriánus ajánlat: Csőben sült sajtos tészta
Szombat
Reggeli: Baconös-tojáskrémes kalács
Előétel: Cukkinis csirkeleves grízgaluskával
Főétel: Hagymás tarja sült krumplival
Desszert: Húsvéti krémes sütemény
Vacsora: Húsvéti sárga túró
Vegetáriánus ajánlat: Joghurtos zöldbabfőzelék zabfasírttal
Vasárnap (húsvét)
Reggeli: Húsvéti sonka főtt tojással, zöldhagymával, kenyérrel
Előétel: Tavaszi zöld minestrone leves
Főétel: Húsvéti pulykamelltekercs
Desszert: Húsvéti kalács gazdagon
Vacsora: Húsvéti sonkasaláta
Vegetáriánus ajánlat: Tojássaláta egyszerűen
HETI MENÜ – 2016. MÁRCIUS 14-20.
Hétfő
Előétel: Krumplileves gombával
Főétel: Rakott krumpli kétféle kolbásszal
Desszert: Egyszerű banános muffin
Vegetáriánus ajánlat: Sajtkrokett narancsos-mázas sárgarépával
Kedd
Előétel: Sajtkrémes-zöldséges falatok
Főétel: Tavaszi csirkés rakottas
Desszert: Barackos kevert süti
Vegetáriánus ajánlat: Medvehagymamártás főtt tojással és krumplival
Szerda
Előétel: Parmezános krémleves
Főétel: Szárnyas húsgombócok mentamártással
Desszert: Kefires palacsinta
Vegetáriánus ajánlat: Fűszeres édesburgonya házi vegán majonézzel
Csütörtök
Előétel: Mediterrán tésztaleves
Főétel: Erdélyi húsos rakott palacsinta
Desszert: Meggyes-túrós vargabéles
Vegetáriánus ajánlat: Kakukkfüves-olívás focaccia - hummusszal
Péntek
Előétel: Kínai erős-savanyú leves
Főétel: Tojással töltött baconös fasírt petrezselymes krumplival
Desszert: A nagyi almás pitéje paleo módra
Vegetáriánus ajánlat: Lencsefőzelék tükörtojással
Szombat
Reggeli: Almás-fűszeres kenyér
Előétel: Frankfurti leves kelbimbóval
Főétel: Húsos paraszttál
Desszert: Narancsos-gesztenyés torta
Vacsora: Ostoros pizza
Vegetáriánus ajánlat: Gombával töltött rántott camembert rizzsel
Vasárnap
Reggeli: Medvehagymás-sonkás csiga
Előétel: Raguleves medvehagymás burgonyagombóccal
Főétel: Csirke zabpelyhes bundában - kölesfasírttal
Desszert: Túrós-csokis oreotorta
Vacsora: Bulgursaláta bébispenóttal
Vegetáriánus ajánlat: Túrós-gombás lasagne
HETI MENÜ – 2016. MÁRCIUS 7-13.
Hétfő
Előétel: Répa-narancs krémleves
Főétel: Zöldséges csilis bab
Desszert: Citromos-vaníliás paleo keksz
Vegetáriánus ajánlat: Sült cukkinifasírt
Kedd
Előétel: Gyors fokhagymaleves
Főétel: Fasírtgolyó rizzsel
Desszert: Almás-mákos rétes
Vegetáriánus ajánlat: Céklás zöldségek hajdinával
Szerda
Előétel: Pikáns pacalleves
Főétel: Darált hússal töltött kagylótészta
Desszert: Villámgyors kókuszgolyó
Vegetáriánus ajánlat: Vörösboros-olívás padlizsán spagettivel
Csütörtök
Előétel: Gyömbéres zöldségkrémleves
Főétel: Klasszikus muszaka
Desszert: Mogyorókrémes tallérok
Vegetáriánus ajánlat: Focaccia, olasz kenyérlepény - avokádós tojássalátával
Péntek
Előétel: Gazpacho
Főétel: Egyszerű sajttal töltött csirkemell zöldségágyon
Desszert: Répás minimuffin
Vegetáriánus ajánlat: Sütőtökfőzelék buggyantott tojással
Szombat
Reggeli: Almás-fahéjas csiga
Előétel: Marhahúsos palócleves
Főétel: Baconbe tekert marhasült spárgával
Desszert: Egyszerű kukoricadara-torta
Vacsora: Pestós szendvics
Vegetáriánus ajánlat: Egyszerű csicseriborsó curry
Vasárnap
Reggeli: Buggyantott tojás pirítóssal
Előétel: Kakasleves csilis maceszgombóccal
Főétel: Kakukkfüves ropogós sült csirke
Desszert: Szilvás-diós torta
Vacsora: Tojással töltött fasírttekercs
Vegetáriánus ajánlat: Quinoa brokkolis zöldséggel
HETI MENÜ – 2016. február 29.- március 6.
Hétfő
Előétel: Kelbimbóleves pirított gesztenyével
Főétel: Parmezános pulykamell zöldségekkel
Desszert: Gluténmentes, cukormentes mazsolás muffin
Vegetáriánus ajánlat: Vöröslencsefőzelék fetával
Kedd
Előétel: Diétás almaleves zabpehellyel
Főétel: Pirított thai tészta
Desszert: Gofri forró csokoládéöntettel
Vegetáriánus ajánlat: Bundában sült karfiolfasírt és krumplis tócsni
Szerda
Előétel: Tejszínes karfiolkrémleves
Főétel: Kelkáposztás húsgombóc
Desszert: Marcipánburgonya
Vegetáriánus ajánlat: Túrós-répás sajtfelfújt
Csütörtök
Előétel: Turbolyás zöldborsókrémleves
Főétel: Spagetti húsgolyóval, tejszínes mártásban
Desszert: Citromszelet
Vegetáriánus ajánlat: Pudla - indiai lepény csicseriborsóból
Péntek
Előétel: Gombás-kolbászos burgonyaleves
Főétel: Gyors csilis bab gombával
Desszert: Meggyes-pudingos-tejfölös sütemény
Vegetáriánus ajánlat: Kínai szezámos rántott karfiol
Szombat
Reggeli: Kakaós csiga villámgyorsan
Előétel: Thai kókuszos csirkeleves
Főétel: Rakott sajtos csirkemell
Desszert: Kókusztekercs
Vacsora: Rizottó zöldborsóval és baconnel
Vegetáriánus ajánlat: Cukkinifasírt rizzsel
Vasárnap
Reggeli: Szilvalekváros-mákos házi kifli
Előétel: Maceszgombócleves
Főétel: Baconbe göngyölt pulykamell aszalt szilvával
Desszert: Mákosgubatorta madártej krémmel
Vacsora: Csirkehúsos saláta főtt tojással
Vegetáriánus ajánlat: Csőben sült padlizsános egytál
HETI MENÜ - 2016. február 22 - 28.
Hétfő
Előétel: Kelbimbóleves pirított gesztenyével
Főétel: Zöldborsós tészta tenger gyümölcseivel
Desszert: Vörösáfonyás muffin
Vegetáriánus ajánlat: Vitaminsaláta gombával
Kedd
Előétel: Savanyú káposztás leves kolbásszal
Főétel: Gyors fűszeres csirkemell
Desszert: Szilvalekváros-fahéjas korongok
Vegetáriánus ajánlat: Specli
Szerda
Előétel: Burgonyás spenótkrémleves
Főétel: Darált húsos raguval töltött sütőtök sajttal
Desszert: Raffaello golyók
Vegetáriánus ajánlat: Szójaszósszal sült zöldségek rizstésztával
Csütörtök
Előétel: Márványsajtos túrókrémmel töltött krumpli
Főétel: Zöldséges rizseshús
Desszert: Kávépuding tojáslikőrös tejszínhabbal
Vegetáriánus ajánlat: Indiai ananászcurry
Péntek
Előétel: Vargányakrémleves
Főétel: Zabpelyhes halgombóc
Desszert: Bundázott sült alma fahéjas cukorral
Vegetáriánus ajánlat: Gombás-zöldséges tésztasaláta
Szombat
Reggeli: Hawaii pizzatekercsek
Előétel: Karfiolos húsgombóc sajtmártással
Főétel: Ropogós libacomb párolt lilakáposztával
Desszert: Mogyorós karamellkocka
Vacsora: Rukkolás mozzarellasaláta
Vegetáriánus ajánlat: Padlizsános lasagne
Vasárnap
Reggeli: Márványos kuglóf
Előétel: Májgombócleves
Főétel: Ropogós rostélyos pikáns salsa szósszal és steak burgonyával
Desszert: Amerikai csokoládés pite
Vacsora: Burgonyalepény, azaz tócsni
Vegetáriánus ajánlat: Töltött kelkáposzta fehér hagymamártással
HETI MENÜ – 2016. FEBRUÁR 15 - 21.
Hétfő
Előétel: Legényfogó leves
Főétel: Zöldborsós rizses hús
Desszert: Csokis fordított muffin dióval
Vegetáriánus ajánlat: Sajtos bundában sült fekete retek
Kedd
Előétel: Paradicsomleves tarhonyával
Főétel: Házi húsos ravioli mascarponés paprikamártással
Desszert: Villámgyors fahéjas-almás süti
Vegetáriánus ajánlat: Tojáspörkölt
Szerda
Előétel: Diétás almaleves zabpehellyel
Főétel: Ropogós csirkeszárny coleslaw káposztasalátával
Desszert: Narancsos-ricottás minidesszertek avagy Cassata
Vegetáriánus ajánlat: Spagetti paradicsomos pestóval
Csütörtök
Előétel: Burgonyaleves gazdagon
Főétel: Paradicsomos húsgombóc
Desszert: Rizskoch
Vegetáriánus ajánlat: Lencsefasírt tojás nélkül
Péntek
Előétel: Laskagomba-krémleves
Főétel: Sütőben sült harcsaszelet
Desszert: Villámgyors csokihab
Vegetáriánus ajánlat: Csilis kukoricával töltött gombafejek
Szombat
Reggeli: Sonkás rántotta muffinformában sütve
Előétel: Citromos csicseriborsókrém zöldségekkel
Főétel: Darált hússal töltött sajtos kelkáposztalevél
Desszert: Bögrés gofri
Vacsora: Sajtos-csirkés quesadilla
Vegetáriánus ajánlat: Rántott sajt mazsolás cukkinisalátával
Vasárnap
Reggeli: Mustáros-csirkés párnák leveles tésztában
Előétel: Klasszikus gulyás
Főétel: Magyaros töltött sertéskaraj
Desszert: Egyszerű csokitorta
Vacsora: Cukkinis tojáslepény mentás joghurttal
Vegetáriánus ajánlat: Paradicsomos cukkinipörkölt
HETI MENÜ – 2016. FEBRUÁR 8 - 14.
Hétfő
Előétel: Csípős paradicsomleves
Főétel: Békebeli sült hús párolt rizzsel , céklasaláta
Desszert: Cseresznyebefőtt
Vegetáriánus ajánlat: Spenótos rizottó
Kedd
Előétel: Hawaii káposztasaláta
Főétel: Piemonti csirke
Desszert: Tiramisu-pohárkrém
Vegetáriánus ajánlat: Krumplinudli gombás raguban (Gnocchi di Patate al Ragú di Funghi)
Szerda
Előétel: Borsóleves
Főétel: Sertéspörkölt galuskával, csalamádé
Desszert: Körte
Vegetáriánus ajánlat: Gombapörkölt galuskával, savanyított almapaprikával
Csütörtök
Előétel: Hagymaleves
Főétel: Fűszeres sertésborda burgonyafőzelékkel
Desszert: Sült gesztenyebomba
Vegetáriánus ajánlat: Krumplifőzelék egyszerűen, tükörtojással
Péntek
Előétel: Nagymama gombalevese
Főétel: Spagetti milánói módra
Desszert: Csokipuding
Vegetáriánus ajánlat: Hamis túrós tészta
Szombat
Reggeli: Lágytojás zsemlével, frissen facsart gyümölcslé
Előétel: Erőleves szalonnagombóccal
Főétel: Disznótoros (májas és véres hurka, kolbász sütve), párolt lilakáposztával, tört burgonyával
Desszert: Vaníliás kifli
Vacsora: Maradék hurka, kolbász és kenyérre kenve a pecsenyezsír, némi hozzá illő savanyúsággal és persze egy pohár fehérborral
Vegetáriánus ajánlat: Lenmagos sütőtök-falatok
Vasárnap
Reggeli: Lapcsánka (tócsni , cicege, ki hogyan ismeri) fokhagymával, citromos teával
Előétel: Karfiolleves tárkonyosan
Főétel: Bécsi szelet hasábburgonyával és tejfölös uborkasalátával
Desszert: Régimódi somlói galuska
Vacsora: Sonkás töltött tojás császárzsemlével , pohár sörrel
Vegetáriánus ajánlat: Rántott camembert párolt zöldségekkel, tartármártással
HETI MENÜ – 2016. február 1 - 7.
Hétfő
Előétel: Joghurtos paradicsomleves
Főétel: Sonkás kocka füstölt sajttal
Desszert: Gyors krémes-gesztenyés szelet
Vegetáriánus ajánlat: Pofonegyszerű vegetáriánus quesadilla
Kedd
Előétel: Sáfrányos-currys csicseriborsó leves
Főétel: Tejszínes-lazacos tészta
Desszert: Gofri villámgyorsan
Vegetáriánus ajánlat: Spanyol sült rizs, azaz vegán paella
Szerda
Előétel: Krumplileves gazdagon virslivel és baconnel
Főétel: Sütőben sült juhtúrós csusza
Desszert: Túrós-meggyes rétes
Vegetáriánus ajánlat: Zsenge zöldborsófőzelék tükörtojással
Csütörtök
Előétel: Gyömbéres-chilis répakrémleves
Főétel: Natúr csirkemell bulgurral
Desszert: Tiroli gesztenyés szelet
Vegetáriánus ajánlat: Hús nélküli rakott cukkini
Péntek
Előétel: Magyarors lebbencsleves
Főétel: Mustáros pecsenye rizzsel
Desszert: A legfinomabb répatorta
Vegetáriánus ajánlat: Mustáros töltött padlizsán
Szombat
Reggeli: Fahéjas falatkák tejeskávéval
Előétel: Mediterrán halleves
Főétel: Pulykamelltekercsek füstölt császárszalonnával töltve
Desszert: Kakaós sajttorta sütés nélkül
Vacsora: Padlizsánsaláta kapribogyóval
Vegetáriánus ajánlat: Sajtos rizslepény zöldségekkel
Vasárnap
Reggeli: Gluténmentes kenyér házi humusszal
Előétel: Céklaleves gerslis húsgombóccal
Főétel: Paradicsmos-sajtos csirkemell sült cukkinivel és padlizsánnal
Desszert: Zebrakuglóf: klasszikus vajas kuglóf csokoládémázzal
Vacsora: Füstli virsli velesült zöldségekkel
Vegetáriánus ajánlat: Nutellás burgonyagombóc
HETI MENÜ – 2016. JANUÁR 25 - 31.
Hétfő
Előétel: Paradicsomleves gazdagon
Főétel: Magyar paella
Desszert: Bögrés kefires piskóta
Vegetáriánus ajánlat: Meleg tésztasaláta
Kedd
Vacsora: Padlizsánsaláta kapribogyóval
Vegetáriánus ajánlat: Tepsis karfiol
Vasárnap
Reggeli: Gombás melegszendvics teával
Előétel: Zöldborsóleves gazdagon
Főétel: Baconbe tekert sertéssült vadas mártásban
Desszert: Olasz fánk forró vaníliaszószban
Vacsora: Házisonkás palacsintabatyu
Vegetáriánus ajánlat: Túrós ravioli
HETI MENÜ – 2016. JANUÁR 11 - 17.
Hétfő:
Előétel: Szatmári pulykaragu(levesként)
Főétel: Rizses hús ecetes almapaprikával
Desszert: Almás pite
Vegetáriánus ajánlat: Gombás rizottó
Kedd:
Előétel: Szilvás savanyúkáposzta-leves
Főétel: Fűszeres tarja savanyú káposztával
Desszert: Narancsos káposztasaláta
Vegetáriánus ajánlat: Céklás savanyú káposzta
Szerda:
Előétel: Gyümölcsleves
Főétel: Gombás rakott csirkemell, burgonyapürét ajánlok mellé
Desszert: Mandarin vagy narancs
Vegetáriánus ajánlat: Grillezett zöldségek sajttal
Csütörtök:
Előétel: Zöldségkrémleves
Főétel: Zöldbabpörkölt
Desszert: Tejberizs
Vegetáriánus ajánlat: Zöldbabpörkölt
Péntek:
Előétel: Tejfölös gombaleves
Főétel: Bolognai makaróni
Desszert: Mennyei gyümölcskenyér, tojásfehérjéből
Vegetáriánus ajánlat: Sajtos makaróni sok tejföllel
Szombat:
Reggeli: Mazsolás kalács vajjal, kakaóval
Előétel: Brokkolikrémlevespirított sajtos kifliszeletekkel
Főétel: Mustáros pácban érlelt bélszínerdei gombás tésztával
Desszert: Almás rétes
Vacsora: Csirkemelles tésztasaláta
Vegetáriánus ajánlat: Rántott camembert petrezselymes rizzsel, tartármártással
Vasárnap:
Reggeli: Rántotta teával, ropogós friss kenyérrel
Előétel: Újházi tyúkhúsleves
Főétel: Bundázott füstölt sonka
Desszert: Brownie torta mascarponés narancskrémmel és kandírozott naranccsal
Vacsora: Főtt virsli mustárral, tormával, egy pohár borral leöblítve
Vegetáriánus ajánlat: Laktató gombapörköltgaluskával
HETI MENÜ – 2016. JANUÁR 4 - 10.
Hétfő
Előétel: Francia barna sörös hagymaleves
Főétel: Csülkös-babos egytálétel
Desszert: Almás pite
Vegetáriánus ajánlat: Sütőtökös-gombás rizottó
Kedd
Előétel: Szilvás savanyúkáposzta-leves
Főétel: Fűszeres tarja savanyú káposztával
Desszert: Mirinda kocka
Vegetáriánus ajánlat: Sajtos sült makaróni
Szerda
Előétel: Burgonyás pasztinákleves
Főétel: Gombás-szalonnás rakott csirkemell
Desszert: Narancsfelfújt
Vegetáriánus ajánlat: Négysajtos-hagymás pite
Csütörtök
Előétel: Karfiolleves sajttal
Főétel: Pulyka aprópecsenye kapros sajtszószban
Desszert: Egyszerű tejberizs
Vegetáriánus ajánlat: Zöldbabfőzelék egyszerűen tükörtojással
Péntek
Előétel: Gombaleves vajgaluskával
Főétel: Bolognai spagetti
Desszert: Meggyes-pudingos kocka
Vegetáriánus ajánlat: Egyszerű gombás fasírt
Szombat
Reggeli: Édesköményes-paprikás minicroissant
Előétel: Brokkolikrémleves sajtos pirítóssal
Főétel: Mustáros pácban érlelt bélszín erdei gombás tésztával
Desszert: Diós-meggyes rétes
Vacsora: Csirkemelles tésztasaláta
Vegetáriánus ajánlat: Rántott sajt tartárral és vadrizzsel
Vasárnap
Reggeli: Velős rántotta teával, ropogós friss kenyérrel
Előétel: Tyúkhúsleves
Főétel: Rántott csirke hasábburgonyával és csemegeuborkával
Desszert: Bounty-brownie torta
Vacsora: Tésztával tekert virsli
Vegetáriánus ajánlat: Laktató gombapörkölt galuskával
HETI MENÜ – 2015. DECEMBER 28 - 2016. január 3.
Hétfő
Előétel: Krémsajtos paradicsomleves
Főétel: Fehérboros-csirkemájas rizottó
Desszert: Nutellás gesztenyepüré
Vegetáriánus ajánlat: Spenótos rizottó sörtésztában sült zsályalevelekkel
Kedd
Előétel: Tárkonyos-tejszínes gombaleves
Főétel: Burgonyás fasírt
Desszert: Aszalt-gyümölcsös golyók
Vegetáriánus ajánlat: Marokkói sütőtök-tagine
Szerda
Előétel: Keleti kelleves
Főétel: Sörös pulykaragu zöldséges párolt rizzsel
Desszert: Édes túrós zsemle
Vegetáriánus ajánlat: Rántott hagymakarikák fűszeres bundában
Csütörtök – Szilveszter
Reggeli: Túrós rózsa-brióshabos kakaóval
Előétel: Szerecsendiós sárgaborsó krémleves
Főétel: Szilveszteri bohém csülök
Desszert: Szilveszteri meglepetés szaloncukor
Vacsora: Virslis tekert kifli, tatárbifsztek pirítóssal, krumplisaláta, szilveszteri puncs
Péntek - Újév
Reggeli: Virslis kifli
Előétel: Korhelyleves gazdagon
Főétel: Újévi lencsefőzelék virslivel
Desszert: Ami tavalyról megmaradt :)
Vacsora: Sajtos fészek
Vegetáriánus ajánlat: Lencsefőzelék
Szombat
Reggeli: Körözött péksüteménnyel, frissen facsart gyümölcslé
Előétel: Savanyú uborkás raguleves
Főétel: Sajtos húsrolád
Desszert: Gofri egyszerűen és gyorsan
Vacsora: Szalonnás-tejfölös saláta
Vegetáriánus ajánlat: Zsályás gombamártás párolt rizzsel vagy galuskával
Vasárnap
Reggeli: Almás-sajtos melegszendvics teával
Előétel: Sertésraguleves
Főétel: Májjal töltött csirkecomb
Desszert: Túrófánk
Vacsora: Házisonkás palacsintabatyu
Vegetáriánus ajánlat: Extra zölsborsófőzelék
HETI MENÜ – 2015. DECEMBER 21 - 27.
Hétfő
Előétel: Téli gezemice leves
Főétel: Sonkával rakott tészta
Desszert: Részeges körtés-túrós torta
Vegetáriánus ajánlat: Magyaros burgonyafőzelék
Kedd
Előétel: Sárgaborsó-krémleves sonkával
Főétel: Sült csirkecomb zöld fűszeres túrógombóccal
Desszert: Túró Rudi házilag
Vegetáriánus ajánlat: Céklasaláta fürjtojással
Szerda
Előétel: Lebbencsleves
Főétel: Káposztán sült hurka
Desszert: Gesztenyés-meggyes patkó
Vegetáriánus ajánlat: Gombakrém pirítóssal
Csütörtök - Szenteste
Reggeli: Mandarinos kacsamájpástétom pirítóssal
Előétel: Bajai halászlé (ezúttal jó nagy fazékban)
Főétel 1: Narancsos pulykamell vörösboros aszalt szilvával
Főétel 2: Őzcomb pikáns mártással, burgonyakrokettel
Desszert: Bejgli és zserbó
Vacsora: Marinírozott hal
Vegetáriánus ajánlat: Spenótos-sajtkrémes sütőtökös lepény
Péntek - karácsony
Reggeli: Tekert kakaós kalács tejeskávéval
Előétel: Egzotikus fűszeres sütőtökkrémleves
Főétel 1: Kolbászos-májas töltött hús
Főétel 2: Omlós kacsasült portóis meggyzselével
Desszert: Vodkás-narancskrémes karikák
Vacsora: Karácsonyi tésztasaláta
Vegetáriánus ajánlat: Finn karácsonyi rakott répa
Szombat - karácsony
Reggeli: Karácsonyi gyümölcskenyér kakaóval
Előétel: Hideg narancsleves habgaluskával és kandírozott narancshéjjal
Főétel 1: Pácolt fácánsült röstivel
Főétel 2: Kolozsvári töltött káposzta
Desszert: Pavlova torta vaníliás krémmel és gyümölcsökkel
Vacsora: Lazacos-kapribogyós burgonyasaláta
Vegetáriánus ajánlat: Karácsonyi fehérboros-mustáros gombatekercs
Vasárnap
Reggeli: Csokoládés panettone
Előétel: Gesztenyekrémleves habgaluskával
Főétel: Tepsis csirkecombok parasztosan
Desszert: Kolbászos és sajtos pogácsa
Vacsora: Hagymás-majoránnás csirkemáj
Vegetáriánus ajánlat: Padlizsánnal sült gnocchi
Heti menü – 2015. december 14 - 20.
Hétfő
Előétel: Paradicsomos krumplileves tojással
Főétel: Babos virslipörkölt
Desszert: Banános répás muffin
Vegetáriánus ajánlat: Burgonyapürével töltött pritaminpaprika
Kedd
Előétel: Gesztenyekrémleves gombával és sonkacsíkokkal
Főétel: Almás-gesztenyés csirkemell baconnel
Desszert: Gesztenyés-meggyes sütemény
Vegetáriánus ajánlat: Erdei gombás-gesztenyés metélt
Szerda
Előétel: Ananászleves
Főétel: Csirkepörkölt nokedlivel
Desszert: Tokaji aszús tiramisu
Vegetáriánus ajánlat: Tojáspörkölt krumpligombóccal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.