3 dl tejet tálba öntjük, majd a fokhagymagerezdeket belepréseljük. Ebbe áztatjuk a hússzeleteket, és 2 órára a hűtőbe tesszük.
Egy tálba felütjük a tojásokat, ízlés szerint sózzuk, majd felöntjük a maradék tejjel. Annyi liszet adunk hozzá, hogy nagyon sűrű palacsintatésztát kapjunk.
A hússzeleteket lecsöpögtetjük, majd belemártjuk a palacsintatésztába. Forró, bőséges olajban mindkét oldalukat zsemleszínűre sütjük.
A szószhoz 4 evőkanál mézet felteszünk melegedni, majd teszünk hozzá 4 evőkanál ketchupot, pici ecetet, kis gyömbért, majd 1 dl vizet. Felforraljuk. Hozzáadunk még 1 kanál szójaszószt, majd egy kis hideg vízzel elkevert étkezési keményítővel besűrítjük. Hogy igazán adjunk az élvezetnek, rakhatunk hozzá egy kis chiliszószt is.