Elkészítés: Kevés olajon a hagymával a tarhonyát megpirítom, sózom, vízzel felöntöm, hogy a tarhonya megpuhuljon. Ha a víz felforrt, átkeverem, lefedem, és hagyom puhulni.
A felkockázott szalonnát egy másik edényben kisütöm, hozzáadom a lencsét áztatás nélkül, sózom, kevés vízzel párolom fedő alatt. Ha megpuhult (kb. 20 perc), a tarhonyához adom úgy, hogy kevés szaftja, leve legyen. Összekeverem.
A virsliket karikára vágom, és kevés olajon kicsit átpirítom. Ezt is a tarhonyás lencséhez adom, és kicsit átforralom. Ha nem maradt lé a tarhonyán, akkor egy kevés vizet teszek rá, hogy az ízek keveredhessenek.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre