Elkészítés: A pulykamellet 8 szeletre vágjuk, gyengéden kiveregetjük. Kedvenc keverőtálunkban az olívát a szójaszósszal és a mézzel kikeverjük, a sózott, borsozott filéket beleforgatjuk. Órácskára lefedve hűtőbe rejtjük.
Ha már a pác jól átjárta, elővesszük kedvenc teflonunkat, kevés olajat öntünk bele, és erős lángon a pulykamellszeleteket hirtelen átsütjük.
A camembert sajtot nyolc szeletre vágjuk. A visszamaradt zsiradékban kisütjük a burgonyalángosokat, mindegyik szeletre 1-1 húst teszünk, és beborítjuk a sajtszelettel. Forró grillben ráolvasztjuk, és már tálaljuk is.
Bontsunk fel mellé egy fiatal rozét, és ne feledkezzünk meg egy nagy adag friss salátáról sem.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre