Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Májas töltött hús

MME MME
75 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók
  • Hozzávalók:
  • 5 szelet karaj vagy sertéscomb
  • ételízesítő
  • kevés zsiradék
  • őrölt kömény
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • A töltelékhez:
  • 4 db csirkemáj
  • 1 zsemle
  • 1 tojás

Elkészítés

Elkészítés: A felaprított vöröshagymát és fokhagymát kevés zsiradékon megpirítjuk. Megszórjuk sóval, borssal
és kevés őrölt köménnyel.

A csirkemájat késsel elkaparjuk, hozzátesszük az áztatott zsemlét, a tojást és a dinsztelt hagymát, összedolgozzuk.

A töltelékből teszünk a kivert, sózott, fűszerezett húsra, sarkait fogvájóval összetűzzük. Tepsiben vagy jénaiban fólia alatt sütjük, majd a fóliát levéve kicsit megpirítjuk.

Egészben sült krumplit vagy krumplipürét kínálunk mellé.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek