Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Májjal töltött gomba

MME MME
3 4/5
45 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A gombák héját lehúzom, belsejüket kivájom, az így kapott csónakokat sós vízben 3 percig puhítom, majd kiveszem a vízből és félreteszem. A gombabelsőt felaprítom, majd az olajon a hagymával, az apróra vágott májjal és a fűszerekkel együtt zsírjára sütöm. Ha kihűlt, elkeverem a nyers tojással, a morzsával, és ezt a masszát a gombákba töltöm. A gombát belecsavarom egy-egy szelet baconbe, és kiolajozott sütőben kb. 200 fokon 20 perc alatt megsütöm. Leginkább krumplipüré illik hozzá.

Megjegyzés

Ha ettetek istenit....... - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss