Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Májjal töltött rántott gomba

45 perc
bonyolult
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: A gombákat alaposan átmosom, szárait letöröm (másként felhasználom), megtisztítom, gyengén sózom, borsozom, papírtörlőn leszárítom.

A zsíron gyengén sózva, borsozva megfuttatom a hagymát, amikor pirulni kezd, rádobom a csirkemájat, borral felöntve átsütöm. Merülőturmixszal libazsír hozzáadásával pépesítem, ha igényli, még fűszerezem. Kellemes ízű májpástétomot kell kapjak.

A gombafejeket megtöltöm a pástétommal (ami marad a pástétomból, jó lesz vacsorára), panírozom, olajban kisütöm.

Burgonyapürével, csemege uborkával teszem az asztalra.

Ezek is érdekelhetnek