A kekszhez kinyújtjuk az omlós tésztát 3 mm-esre, és6 cm-es köröket szaggatunk belőle. Mindet sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és 180 fokon 8 perc alatt aranysárgára sütjük, majd átkenjük mindet a juharsziruppal.
A mandulát a porcukorral paszta állagúvá őröljük. A zselatint beáztatjuk egy kevés narancslébe. A cukrot sűrűre főzzük forró vízgőz felett a narancslével, a vanília kikapart magjaival és a tojássárgájákkal. Feloldjuk benne a kinyomkodott zselatint, majd hozzáadjuk az aromát. Kissé hűlni hagyjuk, végül hozzáforgatjuk a habbá vert tejszínt.
A kekszalap köré gyűrűt szorítunk, majd ráhalmozzuk a krémet, és a hűtőbe tesszük 1 éjszakára. Az öntethez kikeverjük a mézet a narancs kifacsart levével, majd mandularopogóssal kínáljuk.