Elkészítés: A vajat és a lisztet a 4 tojássárgával este jól összedolgozzuk, 24 kis darabra elvágjuk, kis golyókat gömbölyítünk belőle, és a hűtőszekrénybe helyezzük.
Másnap a golyókat vékonyra kisodorjuk.
A tojásfehérjéből keményre vert habba vagdalt mandulával, porcukorral, citromhéjjal tölteléket keverünk, majd a kinyújtott tészta közepébe egy-egy kanálnyit helyezünk belőle. A tészta széleit összecsippentjük, lenyomkodjuk.
A mandulás táskákat tepsibe helyezzük, lassú tűznél rózsaszínűre sütjük, majd porcukorral meghintjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre