Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mangó chutney

60 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: Az apróra vágott mangót héjastól apróra kockázzuk, ráöntjük a cukrot és a mazsolát, félretesszük.

A vajon megpattogtatjuk a mustármagot, rádobjuk a csípőspaprikát, a gyömbért és a hagymát. Hozzáadjuk a paradicsomot, a fokhagymát, a curryport, a cukros mangót, és gyakori kevergetéssel puhára pároljuk, néha felöntve kevés vízzel, hogy ne égjen oda. Sózzuk, borsozzuk.
Végezetül meglocsoljuk ecettel.

Amikor minden puha és a chutney besűrűsödött, akkor lehúzzuk a tűzről.

Megjegyzés

Főtt húsokkal, sajtokkal tálaljuk, remek kísérője ezen ételeknek.
- sildiko2

Ezek is érdekelhetnek

Friss