A megmosott és szárazra törölt csirkemellet bevagdossuk, az újhagymát felkarikázzuk.
A mangócsatnit, a curryt és az őrölt köményt összekeverjük, hozzáadunk egy kis olívaolajat és megsózzuk.
A csirkemelleket megkenjük a mangós páccal úgy, hogy a bevagdosott részekbe is jusson bőven, majd sütésig félretesszük.
A hideg vízzel átöblített bulgurt egy tálba tesszük, felöntjük kétszer annyi forró vízzel, megsózzuk, megborsozzuk, hozzáadjuk a fahéjat és a babérlevelet. Lefedjük, és 20 percig pihenni hagyjuk. Amikor megpuhult, eltávolítjuk a fahéjat és a babérlevelet.
A bepácolt csirkemelleket felhevített olívaolajon közepes lángon készre sütjük. Ugyanebben a serpenyőben megpirítjuk az újhagymát, és megszórjuk cayenne borssal, majd hozzáadjuk a kész bulgurt, és összeforgatjuk.
A mangós csirkemellet az aromás bulgurral tálaljuk, újahagymával díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.