A tésztát megfőzzük forrásban lévő, sós vízben a csomagoláson megadott utasítás szerint. Leszűrjük, majd lecsepegtetjük.
Egy serpenyőben olívaolajat hevítünk, majd rátesszük a megmosott, lecsepegtetett és csíkokra szabdalt medvehagymát, és a lobogó tészta sós vizéből egy keveset ráöntve pár percig pároljuk.
A megfonnyasztott medvehagymához hozzáadjuk a felaprított cseresznyepaprikát vagy pepperónit, majd megsózzuk és megborsozzuk.
Ezután hozzákeverjük a kifőtt tésztát, átforgatjuk, és gőzölgőn, juhsajt forgácsokkal tányérokra halmozzuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre