Elkészítés: A tésztát felteszem főni. A hagymát kockára, a fokhagymát, a petrezselymet és a medvehagymát apróra, a gombát is kis darabokra vágom.
Egy serpenyőben az olajon a hagymát, a fokhagymát és a gombát megdinsztelem, adok hozzá vajat, ráteszem a petrezselymet és a medvehagymát, öntök rá főzőtejszínt, sózom, borsozom, rövid ideig dinsztelem, belekeverem a reszelt sajtot.
A megfőtt tésztát leszűröm, a mártáshoz adom, csíkokra vágott medvehagymát, dióbelet, kapribogyót szórok a tetejére, esetleg frissen örőlt tarka borssal is ízesítem.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre