Elkészítés: A vajból, lisztből és tejből besamelt készítek. Szerecsendióval, sóval és pizzakrémmel ízesítem. Ha van itthon (piros) pesto, akkor az is nagyon finom bele.
Egy tepsit kikenek a besamelmártással, ráhelyezek egy réteg tésztát. Kezdem a rétegezést: mártás, gépsonka, apróra vágott medvehagyma, reszelt sajt. Erre ismét tészta, mártás, sonka, medvehagyma és sajt kerül, addig rétegezem, míg a hozzávalók el nem fogynak. A tetejére tészta kerül besamellel megkenve, reszelt sajttal megszórva.
Sütőben addig sütöm, míg a sajt szépen megpirul.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre