Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Medvehagymás-sonkás lasagne

60 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A vajból, lisztből és tejből besamelt készítek. Szerecsendióval, sóval és pizzakrémmel ízesítem. Ha van itthon (piros) pesto, akkor az is nagyon finom bele.

Egy tepsit kikenek a besamelmártással, ráhelyezek egy réteg tésztát. Kezdem a rétegezést: mártás, gépsonka, apróra vágott medvehagyma, reszelt sajt. Erre ismét tészta, mártás, sonka, medvehagyma és sajt kerül, addig rétegezem, míg a hozzávalók el nem fogynak. A tetejére tészta kerül besamellel megkenve, reszelt sajttal megszórva.

Sütőben addig sütöm, míg a sajt szépen megpirul.

Megjegyzés

Soha nem szoktam a mennyiségeket mérni, az a lényeg, hogy a mártást ne sajnáljuk, mert attól puhul meg a tészta.
- Anyapinta

Ezek is érdekelhetnek