Hagyományos kókuszkocka recept
Hagyományos kókuszkocka
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal recept
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal
Gesztenyés bejgli recept
Gesztenyés bejgli
Kozáksapka recept
Kozáksapka
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Túróval töltött zsemle recept
Túróval töltött zsemle
Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Retró kókuszkocka recept
Retró kókuszkocka
Elronthatatlan kocsonya  recept
Elronthatatlan kocsonya
Kijevi csirkemell rizibizivel  recept
Kijevi csirkemell rizibizivel
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral recept
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Ünnepi francia pirítós recept
Ünnepi francia pirítós
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Vizsgáld meg alaposan a csirkét, mielőtt megveszed a boltban! Árulkodó lehet a hús színe és a csomagolás, ha kicsit is gyanús, semmiképp ne vedd meg! De az sem mindegy, hogyan és meddig tárolod.
RÁNTOTT CSIRKE - AHOGY MÉG NEM PRÓBÁLTAD! >>>
Friss hús

A friss csirke bőrének jellegzetesen sárgás színűnek, sérülésektől mentesnek kell lennie. Nem szabad továbbá, hogy bárhol is nedvedzen a hús. Legyen tömör, enyhén rózsaszínes árnyalatú. Fontos, hogy a csirkehúst mindig mossuk meg és töröljük szárazra, mielőtt felhasználjuk!

SZÁRNYASÉTELEK >>>
Fagyasztott hús

Ha fagyasztott változatot vásárolunk, feltétlenül győződjünk meg arról, hogy a csomagolás ép, és nincsenek rajta jégdarabok.

A friss csirkehús maximum három napig tárolható a hűtőszekrény leghidegebb részén. A darált húst jobb, ha azonnal felhasználjuk.

A már előkészített csirke közel fél évig tárolható a fagyasztóban.

HÚSOK, HALAK >>>
Felhasználás

- combot: panírozva és sütve
- egész mellet: grillezve, illetve barbecue-hoz
- csirkemellfilét: tepsiben sütve
- daráltan: hamburgerhúshoz, ragukhoz, töltelékekhez
- combfilét: töltelékekhez
- szárnyakat: ropogósra sütve

Receptek csirkehússal >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.