Joghurtos kanalas fánk recept
Joghurtos kanalas fánk
Minestrone recept
Minestrone
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Legényfogó leves recept
Legényfogó leves
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Mirinda-szelet recept
Mirinda-szelet
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Mákos guba  recept
Mákos guba
Madártejszelet recept
Madártejszelet
Csülkös bableves, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Csülkös bableves, ahogy Gáspár Bea készíti
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Vizsgáld meg alaposan a csirkét, mielőtt megveszed a boltban! Árulkodó lehet a hús színe és a csomagolás, ha kicsit is gyanús, semmiképp ne vedd meg! De az sem mindegy, hogyan és meddig tárolod.

Csirkenuggets sült krumplival >>>

Friss hús

A friss csirke bőrének jellegzetesen sárgás színűnek, sérülésektől mentesnek kell lennie. Nem szabad továbbá, hogy bárhol is nedvedzen a hús. Legyen tömör, enyhén rózsaszínes árnyalatú. Fontos, hogy a csirkehúst mindig mossuk meg és töröljük szárazra, mielőtt felhasználjuk!

Legjobb csirkemell receptek >>>

Fagyasztott hús

Ha fagyasztott változatot vásárolunk, feltétlenül győződjünk meg arról, hogy a csomagolás ép, és nincsenek rajta jégdarabok.

A friss csirkehús maximum három napig tárolható a hűtőszekrény leghidegebb részén. A darált húst jobb, ha azonnal felhasználjuk.

A már előkészített csirke közel fél évig tárolható a fagyasztóban.

Felhasználás

- combot: panírozva és sütve
- egész mellet: grillezve, illetve barbecue-hoz
- csirkemellfilét: tepsiben sütve
- daráltan: hamburgerhúshoz, ragukhoz, töltelékekhez
- combfilét: töltelékekhez
- szárnyakat: ropogósra sütve
 

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.