Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mustáros karaj sajttal és tejföllel

60 perc
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A karajt felvágjuk közepesen vastag szeletekre (ki sem kell klopfolni, mert úgyis összesülnek). Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk sertéssült fűszersóval és fokhagyma granulátummal. Kiolajozott tepsibe tesszük, és félkészre sütjük a szeleteket a forró sütőben.

Megkenjük a tetejüket mustárral, majd visszatoljuk sülni. 10 perc múlva megkenjük őket tejföllel és ismét visszatoljuk.

A legvégén füstölt sajtszeleteket teszünk rájuk, és csak 1-2 percre tesszük vissza a sütőbe, hogy szépen ráolvadjon a tetejükre a sajt.

Megjegyzés

Köretként bármit készíthetünk mellé, én zöldséges rizzsel tálaltam. Nagyon finom lett és laktató, a mustáros íz remekül passzol a karajhoz. Jó étvágyat! További receptek a blogomon: kockalanykonyhaja.blog.
- LadyLaraCroft

Ezek is érdekelhetnek

Friss