Elkészítés: A csontos karajszeleteket a sütés előtti este besózom, borsozom. A hagymát karikára vágom, reszelt szerecsendióval megszórom.
A hússzeleteket egymásra rakom, közéjük szórom a hagymakarikákat a fűszerekkel, és 1 éjszakára hűtőbe teszem, hogy az ízek összeérjenek.
Másnap egy közepes tepsit veszek, amibe a négybe vágott burgonyákat lerakom. A hagymakarikákat (ami a hús között érlelődött) közékeverem. Erre szeletelt szalonnát fektetek, majd rárakom a hússzeleteket. A 2 pohár tejfölt összekeverem 1 pohár vízzel, és ráöntöm a tepsi tartalmára.
Alufóliával befedem, és sütőbe teszem. Körülbelül 1,5 óra a sütési ideje. Salátákkal kínálom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre