Káposztás tészta egyszerűen
Klasszikus kuglóf
Oroszkrémtorta
Krémes spenótfőzelék
Toros káposzta
Kijevi csirkemell rizibizivel
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Csupacsokis brownie
Finomfőzelék
Hagymás rostélyos
Tejszínes gombaleves
Klasszikus grízgaluska leves
Kapros tökfőzelék virslivel
Epres blondie
Zsemlegombóc
Reszelt túrós sütemény
Dödölle - az eredeti recept
Kínai szezámmagos csirke
Klasszikus stíriai metélt
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Péksuli

Péksuli Szabival: így készül a klasszikus lekváros bukta

Szabadfi Szabolcs, vagyis Szabi, a pék most megmutatja, hogy készül a pihe-puha, foszlós lekváros bukta.

Régen ettél már egy igazán jó buktát? Eleged van a boltiból, ami csak hírből ismeri a lekvárt? Szabadfi Szabolcs - vagy, ahogy az egész ország ismeri: Szabi, a pék most megmutatja, hogyan készítsd el otthon ezt a klasszikus péksüteményt. A végeredmény egyszerűen varázslatos lesz, puha és foszlós lekváros bukta, megéri kipróbálni!

A LEKVÁROS BUKTA PONTOS RECEPTJÉT ITT TALÁLOD >>>

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.