Elkészítés: A babapiskótákat kettétörjük, egy nagy kompótos tál aljára fektetjük őket. A tejfölt 3 részre osztjuk.
Egy pici instant kávét vagy kakaóport elkeverünk vízzel és 3 evőkanál porcukorral; belekeverjük az egyik adag tejfölbe, majd ráöntjük a babapiskótákra.
Ezután rátesszük a következő sor piskótát, majd gyümölccsel megszórjuk (ha lehet, savanykás legyen - meggy, ribizli, eper). Ráöntjük a 3 evőkanál porcukorral és egy kiskanál piros szörppel elkevert második adag tejfölt.
Ezt követi a piskótasor, majd a 3 evőkanál porcukorral elkevert harmadik adag tejföl.
Fóliával letakarjuk, és 24 órára a hűtőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.