Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rácz Jenő: úgy érzem, zaklatva vagyok!

default user icon
MME
Nincs könnyű dolga a zsűritagoknak a Konyhafőnök legújabb évadában, Rácz Jenő például teljesen lefagyott a Love Islandből megismert Mekis Kitty mélyen dekoltált ruhája láttán, a dolog egészen odáig ment, hogy a séf zaklatást kiáltott.

Elindult a Konyhafőnök legújabb évada, a zsűritagok megkezdék a castingot, így hamarosan kiderül, mely versenyzőkből áll majd Rácz Jenő és Sárközi Ákos csapata. Addig azonban számos versenyző ételét meg kell kóstolniuk a séfeknek. 

A keddi adásban egy ismerős arc is feltűnt. A Love Island című társkereső realityből megismert Mekis Kitty kissé kihívó ruhában sétált a Konyhafőnök zsűritagjai elé, ami Rácz Jenőre olyan mély benyomást tett, hogy képtelen volt az ételére koncentrálni. Fördős Zé és Sárközi Ákos viszont nagyon jól szórakoztak zsűritársuk szenvedésén.

"Én azt gondolom, ha maradsz ebben a versenyben, akkor nem öltözhetsz így, ezt le kell szögezni. Én így nem tudok zsűrizni, olyan, mintha a Napba kéne néznem. Zavar. embereket börtönbe csuknak Amerikában, azért, mert a férfiak zaklatják a nőket. Most én azt érzem, hogy zaklatva vagyok" - mondta Rácz Jenő Kitty mélyen dekoltált ruhája láttán. A versenyzőt szerencsére újra láthatjuk, ugyanis sárga köténnyel távozott az első megmérettetést követően. 


Olvasd el ezeket a cikkeket is:

Ezek is érdekelhetnek