Elkészítés: A töltelékhez 1 evőkanál porcukrot kikeverek a tojás sárgájával, a túrót áttöröm, sózom, hozzáadom a többi hozzávalót. Az öntethez a hozzávalókat összekeverem.
A palacsintákat megtöltöm, két szélét 3-4 cm-re behajtom, aztán feltekerem. Egy tűzálló tálat kiolajozok, a palacsinták felét lerakom, az öntet felét rákenem, majd jön a másik 4 palacsinta, és az öntet másik fele. A tetejét kevés olajjal meglocsolom, 180 fokon, előmelegített sütőben, 15-20 percig sütöm. Melegen és hidegen tálalva is nagyon finom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre