Krémes spenótfőzelék
Körömpörkölt csülökkel
Kijevi csirkemell rizibizivel
Tojásos nokedli fejes salátával
Dödölle - az eredeti recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Epres blondie
Finomfőzelék
Mákos guba
Zsemlegombóc
Csupacsokis brownie
Klasszikus kuglóf
Farsangi szalagos fánk
Babgulyás
Káposztás tészta egyszerűen
Hagymás rostélyos
Tárkonyos csirkeraguleves
Dubarry-csirkemell
Darált hús

Receptek darált hús hozzávalóval

Leírás

A darált hús az egyik legsokrétűbb alapanyag. Alapvetően a sertéshúsra gondolunk, amikor darált húst vásárolunk, de gyakran keverik a sertést a marhahússal, hogy még ízletesebb legyen az abból készült étel. Akik pedig könyebb és/vagy diétás ételeket készítenének belőle, darált csirke- vagy pulykamellet vásárolnak.

A fasírt, a húsgombócok, a levesbe főtt gombóc, a rakott és töltött ételek, a raguk nagyobb részének darált hús az alapja. Könnyű vele dolgozni, hiszen konyhakészen vásárljuk, és tényleg csak a fantáziánk szabhat határt a felhasználásának.

(A tápérték a hús fajtájától, zsírosságától függ. Jelen esetben a sovány sertéshús adatait adjuk meg.)

 

Mikor vedd?

Bármikor, ha darált húsból főznél.

Hogyan tárold?

Felhasználásig a hűtőszekrényben, vagy le is fagyasztható.
Tápérték(100 g)
121 kcal Energia
4 g Zsír
0.2 g Szénhidrát
21.1 g Fehérje
Darált hús receptek (798 db)
Legfrissebb

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.