A káposztafélék rokonaként ismert kínai kel avagy pak choi egyre kedveltebb alapanyag hazánkban is. Természetesen a kínai ételek nélkülözhetetlen hozzávalója, de számtalan felhasználási módja ismert. Főzhetünk belőle levest, tésztaételeket, sőt salátaként is kifejezetten finom. Nagyon egészséges, hiszen telis-tele van a szervezet számára nélkülözhetetlen ásványi anyagokkal, vitaminokkal. Diétás és/vagy kímélő ételekhez kiváló, hiszen minális a kalória- és szénhidráttartalma. A káposztával ellentében nem okoz haspuffadást, bármilyen emésztési kellemetlenséget.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.