Szilvás gombóc hagyományosan
Almás pite - a hagyományos recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Vadasmártás sertéscombbal
Mézes-mustáros csirkemell
Körömpörkölt csülökkel
Krémes spenótfőzelék
Vadas marha
Klasszikus stíriai metélt
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Kapros tökfőzelék virslivel
Finomfőzelék
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Mákos guba
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Rakott zöldbab darált hússal
Mirinda-szelet
Madártejszelet
Az eredeti Baklava
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Kínai kel

Receptek kínai kel hozzávalóval

Leírás

A káposztafélék rokonaként ismert kínai kel avagy pak choi egyre kedveltebb alapanyag hazánkban is. Természetesen a kínai ételek nélkülözhetetlen hozzávalója, de számtalan felhasználási módja ismert. Főzhetünk belőle levest, tésztaételeket, sőt salátaként is kifejezetten finom. Nagyon egészséges, hiszen telis-tele van a szervezet számára nélkülözhetetlen ásványi anyagokkal, vitaminokkal. Diétás és/vagy kímélő ételekhez kiváló, hiszen minális a kalória- és szénhidráttartalma. A káposztával ellentében nem okoz haspuffadást, bármilyen emésztési kellemetlenséget.

 

Mikor vedd?

Leginkább ősszel, de már szinte egész évben vásárolható a nagyobb üzletláncokban.

Hogyan tárold?

Hűtőszekrényben, de érdemes minél frissebben felasználni.
Tápérték(100 g)
13 kcal Energia
0.2 g Zsír
1.2 g Szénhidrát
1.5 g Fehérje
Kínai kel receptek (68 db)
Legfrissebb

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.