Elkészítés: A piskótához a 6 tojást a 6 evőkanál kristálycukorral habosra keverjük. Lehetőleg elektromos habverővel, úgy jobb lesz az állaga. Ehhez hozzákeverjük a lisztet és a fél csomag sütőport, ismét kikeverjük habverővel, majd egy kerek formában kb. 20 perc alatt aranysárgára sütjük.
A puncsos pudingból folyamatos kevergetés mellett keményebb, sűrűbb pudingot főzünk, ezért kell csak 3 dl tej hozzá. Vigyázzunk, ne legyen túl csomós, aminek ilyenkor egy sűrűbb pudingnál sajnos megvan az esélye. Ezt követően a langyosra puhított margarint a porcukorral a lehető legsimábbá keverjük. A kihűtött puncspudingot és a simára kevert cukros margarinkrémet alaposan összedolgozzuk, akár habverővel is. Amíg elkészítjük a torta belső krémjét, addig hűtőbe tesszük.
A torta belsejébe tejszínes krémet készítünk a következők alapján: kb. 4-5 dl tejszínt 2 csomag habfixálóval kőkeményre verjük. Amikor ez megtörtént, szépen lassan, óvatosan hozzákeverjük az 1 csomag zselatint. Akár pici reszelt citromot is keverhetünk hozzá, de ez nem szükséges. Megtöltjük vele a piskóta lapokat.
Felülről a piskóta közepébe mélyesztjük az előkészített Barbie babát, és a puncsos krémmel körbekenjünk. Innentől kezdve mindenki ízlés és igény szerint díszítheti fel Barbie ruháját.