Elkészítés: 1. Hagyjuk a kávét jól lehűlni, keverjük hozzá a mandulalikőrt.
2. Botmixerrel keverjük simára a krémsajtot a joghurttal, a vaníliás cukorral, a cukorral és kb. 7 evőkanálnyi kávé-mandulalikőr keverékkel.
3. Egy szögletes formájú edény alját rakjuk ki babapiskótával, és csepegtessük rá a maradék kávé-mandulalikőr keverék felét.
4. Terítsük el rajta a krém felét, és ismételjük meg az egészet egy második réteg elkészítésével. Legalább 2 órán át hűtsük a tiramisut, tálalás előtt hintsük meg kakaóporral.
Ötlet: Alkoholmentes változat készítésénél a likőr helyett mandulaaromát használjunk!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre