Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sajtos töltött gomba

MME MME
45 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A vöröshagymát és a fokhagymát apróra vágjuk, a sonkát felkockázzuk. A gombák szárait kitörjük, apróra vágjuk, majd a hagymával és a sonkával a vaj felében 5 percig pároljuk. Belekeverjük a zsemlemorzsát, a sajtot és a petrezselymet, majd sózzuk, borsozzuk, és levesszük a tűzről.

A többi vajat is megolvasztjuk, a felét tepsibe öntjük. A gombakrém felét a tepsibe tesszük, a másik felével a gombafejeket megtöltjük.

A gombafejeket a krémre rendezzük, a maradék olvasztott vajjal meglocsoljuk, és forró sütőben aranyszínűre sütjük.

A sajtos töltött gombát petrezselyemmel díszítve tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek