Elkészítés: A húst vékony csíkokra vágjuk, és pácot készítünk az olaj, reszelt fokhagyma, curry por, reszelt gyömbér és borskeverék összekeverésével. Ebbe tesszük a húscsíkokat, elkeverjük, és lefedve a hűtőbe tesszük a másnapi felhasználáshoz.
A zöldségek közül a kínai fagyasztott zöldséget még reggel kivesszük, és egy tányérban hagyjuk felengedni. A többi zöldséget megtisztítjuk és vékony, egyforma csíkokra vágjuk.
Wok serpenyőben (ha az nincs, egy lapos, de magas falú serpenyőben) olajat forrósítunk, és az olajos páccal együtt a húscsíkokat megpirítjuk. Ezután hozzáadjuk a vékony csíkokra vágott zöldségeket (először a keményebbeket), majd a felengedett kínai zöldségeket is belekeverjük.
Az ananászt leszűrjük (de a leve is kell), és hozzáadjuk ezt is a zöldségekhez és a húshoz, majd a levét is beleadagoljuk, de csak apránként, óvatosan kevergetve. A hőmérséklet végig maradjon magas fokozaton.
Ízesítjük még sóval, szójaszósszal, borskeverékkel, gyömbérrel, ha szükséges, még curry porral.
Legvégén a tésztát keverjük bele, erre még öntünk a leírásnak megfelelően 2 dl vizet, és lefedjük pár percre. Átkeverjük, és tűlalhatjuk is.