Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sonkakrémmel töltött bagett

MME MME
30 perc
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A franciakenyereket vagy az óriás kifliket keresztben félbevágjuk, és belüket eltávolítjuk.

A krémsajtot a margarinnal habosra keverjük. Tetszés szerint csipetnyi sóval és őrölt fehérborssal ízesítjük, majd beleforgatjuk az apróra felkockázott sonkát, paprikát és a finomra vágott metélőhagymát.

A sonkás töltelékkel a kivájt kenyeret vagy kifliket megtöltjük, majd hűtőszekrényben jól lehűtjük.

Közvetlen fogyasztás előtt, éles késsel kb. 2 cm vastag szeletekre vágjuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss